« طلاب مدرسه علمیه فاطمیه س سرابله امامزاده محمد را در شهر درب گنبد زیارت کردند. | زیارتت قبول مادرجان » |
مراسم آشپزی به مناسبت روز جهانی غذا در مدرسه علمیه فاطمیه(س) سرابله برگزار شد.
فاطمه حورا احمدیان مدیرمدرسه علمیه(س) سرابله گفت: هدف از این برنامه علاوه بر ایجاد روحیه نشاط، ترویج و رجوع به فرهنگ غذاهای سنتی استان ایلام بود و در آن تعدادی از طلاب هنر آشپزی خود را در معرض نمایش و داوری قرار دادند.
احمدیان افزود: طلاب بیش از 20 نوع غذای سنتی از شیرینی و غیر شیرینی و دسر آماده کردند و در آن امتیاز با غذاهایی بود که یادآور فرهنگ گذشته و از مواد اولیه کمتر و با هزینه کمتر پخت می شد و علت چنین معیاری، سالم بودن غذاهای سنتی مردم ایلام است .
وی با اشاره به اینکه داوران از بین اساتید مدرسه انتخاب شد، بیان داشت: داوران با در نظر گرفتن معیارهایی، چون حفظ طعم سنتی، نوع تزیین، مواد اولیه، رنگ و مزه و… به عدالت داوری کردند و بعد از تست غذاها آشپزهای برتر معرفی و به مرحله بعدی راه یافتند.
وی اظهار داشت: از آنجایی که این مراسم با استقبال بسیار زیاد طلاب و اساتید روبرو شد، قرار است مرحله ی دوم آشپزی درهفته های آتی برگزار شود و در نهایت به آشپز برتر جوایزنفیسی اهدا خواهد شد.
فرم در حال بارگذاری ...