سامانه وبلاگ مدارس
  • خانه
  • تماس
  • ورود
  • آمار

  • امروز: 252
  • دیروز: 37
  • 7 روز قبل: 277
  • 1 ماه قبل: 1855
  • کل بازدیدها: 152329
 
« طلاب مدرسه علمیه فاطمیه س سرابله امامزاده محمد را در شهر درب گنبد زیارت کردند.زیارتت قبول مادرجان »

 

مراسم آشپزی به مناسبت روز جهانی غذا در مدرسه علمیه فاطمیه(س) سرابله برگزار شد.

فاطمه حورا احمدیان مدیرمدرسه علمیه(س) سرابله گفت: هدف از این برنامه علاوه بر ایجاد روحیه نشاط، ترویج  و رجوع به فرهنگ غذاهای سنتی استان ایلام بود و در آن  تعدادی از طلاب هنر آشپزی خود را در معرض نمایش و داوری قرار دادند.

احمدیان افزود: طلاب بیش از 20 نوع غذای سنتی از شیرینی و غیر شیرینی و دسر آماده کردند و در آن امتیاز با غذاهایی بود که یادآور فرهنگ گذشته و از مواد اولیه کمتر و با هزینه کمتر پخت می ­شد و علت چنین معیاری، سالم بودن غذاهای سنتی مردم ایلام است .

وی با اشاره به اینکه داوران از بین اساتید مدرسه انتخاب شد، بیان داشت: داوران با در نظر گرفتن معیارهایی، چون حفظ طعم سنتی، نوع تزیین، مواد اولیه، رنگ و مزه و… به عدالت داوری کردند و بعد از تست غذاها آشپزهای برتر معرفی و به مرحله بعدی راه یافتند.  

وی اظهار داشت: از آنجایی که این مراسم با استقبال بسیار زیاد طلاب و اساتید روبرو شد، قرار است مرحله­ ی دوم آشپزی درهفته­ های آتی برگزار شود و در نهایت به آشپز برتر جوایزنفیسی اهدا خواهد شد.


موضوعات: دلکوبه
   چهارشنبه 26 مهر 1396


فرم در حال بارگذاری ...

اوقات شرعی
پخش زنده اماکن متبرکه
دانشنامه سوره های قران
سوره قرآن
تدبر در قرآن
دانشنامه مهدویت
دانشنامه عاشورا
احادیث موضوعی
وصیتنامه شهدا
 
مداحی های محرم